JL SERVICE bv


Paardebloem 16 1700 Dilbeek
0476321947 Klik om te bellen

Over JL SERVICE bv

Waarom is JL SERVICE bv de beste keuze voor jou?

TOTAAL SERVICE voor uw heftruck, magazijntruck of transpallet! Een onderhoud nodig of nood aan een herstelling, zijn banden of wielen aan vervanging toe? JL SERVICE zorgt voor een zo snel mogelijke interventie ter plaatse en zorgt voor een vlot verloop van uw herstelling. Wij bieden service voor het eigen merk CLARK maar zeker ook voor andere merken waaronder HELI heftrucks, ATLET, … JL SERVICE is te bereiken per mail naar contact@jlservice.be of telefonisch op het nummer 0476/32 19 47.

Meer over JL SERVICE bv:

JL SERVICE beschikt over een uitgerust atelier. Indien u toestel niet ter plaatse kan hersteld worden zorgen wij van hieruit dat uw toestel in een zo kort mogelijke tijdspanne terug gebruiksklaar is. In afwachting van herstelling kan er voor u een vervangtoestel voorzien worden, zodat u snel weer operationeel kan zijn! JL SERVICE is officieel dealer van CLARK The Forklift en met een uitgebreid gamma van toestellen en keuze uit verschillende aandrijvingen. JL SERVICE maakt eigen tweedehandstoestellen terug operationeel voor verkoop. JL SERVICE biedt u een vlotte bandenservice, van wielen voor magazijntrucks tot volrubber banden voor heftrucks. JL SERVICE zorgt dat u toestel voldoet aan u noden. Ook als u op zoek bent naar kleine en/of grote onderdelen zoals voorzetapparatuur, traktiebatterij, laders, nieuwe stoel, wielen, enz. JL SERVICE is te bereiken per mail naar contact@jlservice.be of telefonisch op het nummer 0476/32 19 47.

Wat kan JL SERVICE bv je bieden?

Heeft u heftruck, magazijntruck of transpallet een onderhoud nodig of nood aan een herstelling, zijn banden of wielen aan vervanging toe? JL SERVICE zorgt voor een zo snel mogelijke interventie ter plaatse en zorgt voor een vlot verloop van uw herstelling. Wij bieden service voor het eigen merk CLARK maar zeker ook voor andere merken waaronder HELI heftrucks, ATLET, waar we intussen vele jaren ervaring mee hebben … JL SERVICE beschikt over een uitgerust atelier. Indien u toestel niet ter plaatse kan hersteld worden zorgen wij van hieruit dat uw toestel in een zo kort mogelijke tijdspanne terug gebruiksklaar is. In afwachting van herstelling kan er voor u een vervangtoestel voorzien worden, zodat u snel weer operationeel kan zijn! JL SERVICE is officieel dealer van CLARK Forklifts met een uitgebreid gamma van toestellen en keuze uit verschillende aandrijvingen. JL SERVICE maakt eigen tweedehandstoestellen terug operationeel voor verkoop. JL SERVICE biedt u een vlotte bandenservice, van wielen voor magazijntrucks tot volrubber banden voor heftrucks. JL SERVICE zorgt dat u toestel voldoet aan u noden. Ook als u op zoek bent naar kleine en/of grote onderdelen zoals voorzetapparatuur, traktiebatterij, laders, nieuwe stoel, wielen, enz. JL SERVICE is te bereiken per mail naar contact@jlservice.be of telefonisch op het nummer 0476/32 19 47.

Wie gingen je voor?

JL SERVICE bied service aan alle klanten, gaande van een eenmanszaak tot grote onderneming. JL SERVICE is gevestigd in Dilbeek en Affligem. JL SERVICE streeft naar een totaal oplossing voor zijn klant, een vlotte service en vooral een tevreden klant!

JL SERVICE bv in het kort

Diensten

Dienst-na-verkoop
Huren
Installatie ter plaatse
Nieuw
Onderhoud
Preventief onderhoud
Reparatie
Service
Snelle interventies
Tweedehands

Producten

Heftruck
Hefwagens
HOIST Heftrucks
Hoog heffende palletwagen
Hoogwerker
Kantelaars
Kleine hoogwerker
Mini hijskranen
Pallettruck
Palletwisselaar
Reachtruck
Stapelaar
Transpallet
Zijlader

Merken

Clark, Heli, Atlet
Toyota

Onze locatie

Logo JL SERVICE bv

JL SERVICE bv

JL SERVICE bv


Paardebloem 16 1700 Dilbeek
0476321947 Klik om te bellen