Mabo BeNeLux


Mallekotstraat 48 2500 Lier
034919696 Klik om te bellen

Over Mabo BeNeLux

Mabo BeNeLux is een bedrijf gespecialiseerd in heftrucks voor compacte opslag. Wij zorgen ervoor dat uw logistiek zo efficiënt mogelijk beheerd wordt. Wij bieden hiervoor verschillende plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen aan. 

De Combilift zijladers en Baumann zijladers faciliteren het interne transport van lange ladingen. Met een zijlader kan u in meerdere rijrichtingen rijden waardoor lange ladingen transporteren en stockeren gemakkelijker en veiliger verloopt. Bovendien kunnen deze toestellen zowel binnen als buiten ingezet worden. 

Meer stockeren op dezelfde oppervlakte doet u met de Aisle-Master smallegangheftruck. Dit is een alternatief voor de reachtruck. Door zijn uniek 'draaimast'-concept werkt deze smallegangheftruck in gangen vanaf 1,6m breed en tot 15m hoog. Een beter zicht vanuit de cabine maakt het werken met de Aisle-Master veiliger en ergonomischer.

De Moffett meeneemheftruck, ook wel gekend als Kooiaap, is uw ideale partner tijdens leveringen. Achteraan de vrachtwagen neemt u uw heftruck overal mee. U hoeft niet langer te wachter op losmateriaal bij de klant en u plaatst de levering waar uw klant het wenst. Een efficiënter tijdschema en een grotere klantenservice.

Verder bieden wij de Straddle Carrier aan. De Combilift Straddle Carrier is een containerheftruck, alternatief voor de reachstacker, en wordt gebruikt om containers efficiënt en veilig te verplaatsen en te stockeren. Vanuit de cabine heeft u steeds een 360° zicht.
De Straddle Carrier wordt ook ingezet als mobiele portaalkraan voor lange of zware ladingen. Hij scoort punten door zijn flexibilteit en zijn manoeuvreerbaarheid.

De Innolift meeneemstapelaar vervangt dan weer de laadklep. Met de meeneemstapelaar heeft u tijdens leveringen met uw bestelwagen, bakwagen of vrachtwagen geen nood meer aan een laadklep. De Innolift laadt zichzelf, met lading, in en uit uw wagen en dit zonder aanpassingen aan uw voertuig. Het biedt u flexibiliteit en automie. Bovendien wordt u van rugklachten bespaard.

Onze zusterbedrijf Mabo Engineering & Automation otnwikkelt en produceert Automated Guided Vehicles (AGV's) van A tot Z in eigen beheer.

Wij specialiseren ons ook in onze service, waarbij wij steeds paraat staan voor het onderhoud en herstellingen van uw heftrucks.

Mabo BeNeLux in het kort

Diensten

Dienst-na-verkoop
Huren
Installatie ter plaatse
Nieuw
Onderhoud
Preventief onderhoud
Reparatie
Service
Snelle interventies
Tweedehands

Producten

Automatisch geleide voertuigen
Heftruck
Inox heftoestellen
Kantelaars
Meeneemheftruck
Pallettruck
Reachtruck
Smallegangheftruck, meeneemheftruck, containerheftruck, mobiele portaalkraan, meeneemstapelaar
Stapelaar
Transpallet
Zijlader

Merken

Combilift, Aisle-Master, Moffett, Innolift, Baumann

Onze locatie

Logo Mabo BeNeLux

Mabo BeNeLux

Mabo BeNeLux


Mallekotstraat 48 2500 Lier
034919696 Klik om te bellen